Bli delaktig

Ingen kan göra allt men alla kan göra något

Vi på Appoteket har gjort vårt bästa för att sammanställa applikationer och digitala stöd som vi anser kan vara bra och underlätta och förgylla vardagen för människor som av diverse skäl har ökad behov av stöd. Men det finns en lång väg kvar att vandra och vi tar därför gärna mot tips från er, våra användare, på fler digitala stöd och appar som borde visas på vår Appoteket.

I teknikens värld går det snabbt och förändringar sker hela tiden. Vi ber er därför också att anmäla eventuella fel på sidan. Vad de än må vara så ska vi försöka åtgärda dessa så fort som möjligt

Saknar du något innehåll i form av skrivna artiklar eller är du kanske rent av kunnig inom ett speciellt område och vill bidra med din kunskap och visa den på Appoteket? Tveka då inte på att höra av dig till oss!

Har Appoteket varit användbart för dig eller din verksamhet? Dela gärna med dig!

Har Appoteket lett till att ett digitalt stöd idag används och har det lett till goda effekter i form av självständighet, värdighet eller livskvalité? Dela gärna med dig!

Vi är också intresserade av goda exempel från verkligheten. Använder ni några digitala stöd hemma, på jobbet eller i verksamheten? Dela med er till oss och inspirera andra!

Namn
E-post
Hur vill du bidra till Appoteket?
Vad heter appen eller det digitala stödet?
Har du någon länk till appen? (t.ex. Google Play Store, App Store eller hemsida)
Har du någon andra länk?
Du kanske till och med har en tredje länk?
Är det något speciellt du vill säga om appen?
Var på sidan har du hittat felet? (text)
Var på sidan har du hittat felet? (länk)
Vad är det för fel du har hittat?
Vad för innehåll tycker du saknas på hemsidan? (skriv så detaljerat du vill)
Har du själv kunskap och vill bidra med detta innehåll? (OBS. För återkoppling krävs att du fyller i namn och e-post högst upp i formuläret.)
Har du läst en artikel någon annanstans som innehöll information du tycker Appoteket ska ha? (länk)
Vem har förbättringen skett för? (brukare/individ, medarbetare, verksamhet, anhörig)
Vad ni gjort och vilken förändring det lett till?
Får vi använda oss av ert svar för att inspirera andra? (ingen känslig information kommer publiceras)
Vill du att vi kontaktar dig om vi avser använda ditt svar publikt? (OBS. För återkoppling krävs att du fyller i namn och e-post högst upp i formuläret.)
Vilket annat sätt vill du bli delaktig på? (OBS. För återkoppling krävs att du fyller i namn och e-post högst upp i formuläret.)
Social blid